Η Πρωτοβουλία Πολιτών Δ.Πάργας στην Τ.Κ. Αγιάς.

Agia lowres

Η "ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΠΟΛΙΤΩΝ ΔΗΜΟΥ ΠΑΡΓΑΣ"

ξεκινώντας τον διάλογο με τους πολίτες του ενιαίου καλλικρατικού Δήμου Πάργας επισκέφθηκε την Κυριακή, 17 Φεβρουαρίου 2019 την τοπική κοινότητα της Αγιάς της Δημοτικής Ενότητας Πάργας και συναντήθηκε με τους κατοίκους που με αγανάκτηση εξέθεσαν τα χρόνια άλυτα προβλήματα που τους ταλαιπωρούν ως κοινότητα.

Από την συζήτηση προέκυψε μία σειρά προβλημάτων τα οποία γνωστοποίησαν στον επικεφαλής κ. Βασίλη Κατσούκη και στους υποψήφιους της παράταξης, ευελπιστώντας ότι η ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΠΟΛΙΤΩΝ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΠΑΡΓΑΣ θα τα λάβει υπόψη και θα τα συμπεριλάβει στις προτεραιότητες προς επίλυση, αναλαμβάνοντας τα ηνία του Δήμου Πάργας.

Ειδικότερα αναφέρθηκαν σε θέματα που σχετίζονται με την υγεία, την καθημερινότητα και τις αγροτικές εργασίες τους:

  •  Στην δυσκολία συνταγογράφησης των φαρμάκων , καθώς είναι υποχρεωμένοι να μετακινούνται χιλιόμετρα από το χωριό τους για την υγεία τους και αυτό δεν είναι εύκολο κυρίως για τους ηλικιωμένους λόγω έλλειψης και της συγκοινωνίας.
  •  Στην καθαριότητα και δημιουργία ειδικού χώρου για την συγκέντρωση των σκουπιδιών.
  •  Στην βελτίωση της αγροτική οδοποιίας, αφού κανένα έργο δεν έχει γίνει χρόνια τώρα και δεν μπορούν να φτάσουν στους ελαιώνες τους που αποτελούν την βασική πηγή του εισοδήματός τους.

Η ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΠΟΛΙΤΩΝ ΔΗΜΟΥ ΠΑΡΓΑΣ καταγράφοντας όσα την Αγιά ταλαιπωρούν ως βασικά καθημερινά προβλήματα , θα σταθεί με υπευθυνότητα και θα φροντίσει να είναι η πρώτη Δημοτική Αρχή που θα τα εξαλείψει και η επίλυσή τους θα βελτιώσει την ζωή των κατοίκων της Αγιάς .