Μήνυμα Βασίλη Κατσούκη

Vasilis Parga by Night Resize TELIKO 

Φίλες και φίλοι

Αγαπητοί συνδημότες

Ως επικεφαλής του συνδυασμού και εκ μέρους της παράταξης «Πρωτοβουλία Πολιτών Δ.Πάργας» θα ήθελα να σας ενημερώσω ότι ξεκινήσαμε  δυναμικά μια ευρεία και ενωτική προσπάθεια για να φέρουμε, μαζί, την Πάργα μας και το Φανάρι μας εκεί που πραγματικά τους αξίζουν. Δίχως κομματισμό, μικρο-πολιτικά συμφέροντα και προσωπικές φιλοδοξίες! Με γνώμονα, μόνο, την ανιδιοτελή προσφορά για το καλό του τόπου μας και την βελτίωση της ζωής των κατοίκων του.

Το επόμενο χρονικό διάστημα με πίστη στο δημοκρατικό διάλογο θα αναπτύξουμε και θα κοινοποιήσουμε τις ιδέες μας και το σχέδιο μας για το Δήμο που οραματιζόμαστε, για ένα Δήμο που θα ανταποκρίνεται στις προσδοκίες των συμπολιτών μας και κυρίως στα όνειρα των παιδιών μας.

Με σεβασμό κι εμπιστοσύνη στην κρίση σας, θα ήθελα να σας γνωστοποιήσω  ότι είμαι και θα παραμείνω «ανοικτός» σε ζωντανό διάλογο  και ουσιαστική επικοινωνία μαζί σας, συνεχίζοντας τις επισκέψεις που προ ολίγων ημερών  ξεκίνησα προκειμένου να βρεθώ κοντά σας και να συνομιλήσουμε.

Τόσο οι πιο πάνω επικείμενες επισκέψεις όσο και ο απολογισμός αυτών θα κοινοποιούνται περιοδικά και σε τακτά χρονικά διαστήματα τόσο στην ιστοσελίδα του συνδυασμού μας (www.protovouliapolitondimoupargas.gr) αλλά και σε όλα τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ώστε να ενημερώνονται με αμεσότητα και κυρίως διαφάνεια οι αγαπητοί ενδιαφερόμενοι.

Θα χαρώ, λοιπόν, βαθύτατα να σας σφίξω το χέρι, να κουβεντιάσουμε και μαζί με κοινή προσπάθεια, όραμα και κοινό αγώνα, ενωμένοι,  να αναζητήσουμε ιδέες και πρακτικές στο όποιο πρόβλημα και σε όποιον προβληματισμό γεννάται και υφίσταται.

Να είστε όλοι καλά!

Βασίλης Κατσούκης

Υποψήφιος Δήμαρχος Δ.Πάργας