Καταγγελία σοκ Φόβοι για την Υδροδότηση της Πάργας

Ύστερα από  ανώνυμη καταγγελία κατοίκου Πάργας προς την παράταξη  «ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΠΟΛΙΤΩΝ ΔΗΜΟΥ ΠΑΡΓΑΣ»,  ο επικεφαλής και μέλη  της  έκαναν επιτόπια έρευνα και βρέθηκαν στην γεώτρηση και την  δεξαμενή που τροφοδοτεί την δημοτική ενότητα Πάργας. Ήταν αδιανόητο αυτό που  αντίκρισαν με τα μάτια τους.  

Το πόσιμο νερό που τροφοδοτεί τις οικίες, τα εστιατόρια και τις ξενοδοχειακές μονάδες του τουριστικού θερέτρου , την Πάργα, να μολύνεται από  τόνους σκουπιδιών.

Οι εικόνες που θα ακολουθήσουν είναι χαρακτηριστικές και  αποτυπώνουν την τραγική κατάσταση του απέραντου αυθαίρετου  σκουπιδότοπου που εγκυμονεί  κινδύνους για την υγεία των κατοίκων.

Όπως ενημερώθηκε η ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΠΟΛΙΤΩΝ ΔΗΜΟΥ ΠΑΡΓΑΣ,  πολλές φορές  χτύπησαν τον κώδωνα του κινδύνου  στην σημερινή Δημοτική Αρχή κάτοικοι που γνωρίζουν το αίσχος αυτής της ανεύθυνης συμπεριφοράς  κατοίκων που εναποθέτουν εκεί τόνους σκουπιδιών, δίχως να σκέπτονται τις τραγικές  συνέπειες για την ίδια τους την  υγεία.

 Είναι εγκληματική η  αδιαφορία και η αμέλεια για ένα τέτοιο τεράστιο πρόβλημα από πλευράς της σημερινής Δημοτικής Αρχής του κ. Αντώνη Νάστα  που σχετίζεται πρωτίστως  με την υγεία των πολιτών καταγγέλει και η ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΠΟΛΙΤΩΝ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΠΑΡΓΑΣ.

 Ερωτάται  μάλιστα  πήρε τα αναγκαία μέτρα, για την προστασία του υδροφόρου ορίζοντα;

Προχώρησε στην περιφρούρηση τέτοιων  ζωτικών σημείων  που είναι άμεσα συνδεδεμένα  με την υγεία των πολιτών της Πάργας;

 Δήμαρχε Πάργας  κ. Αντώνη Νάστα,  κ. Δημοτικοί Σύμβουλοι Πάργας πέντε χρόνια  τι κάνατε  για την  προστασία αυτού του χώρου, ώστε να σταματήσει αυτή η αυθαιρεσία και ανευθυνότητα μιας μερίδας κατοίκων αλλά και να καθαριστεί αυτό το μέρος από τους τόνους σκουπιδιών;

Μπορείτε να εγγυηθείτε ότι είναι ασφαλές το πόσιμο νερό;

Η θέση την  οποία σας έδωσαν οι συμπολίτες μας επί πέντε χρόνια  στον Δήμο ήταν θέση εργασίας,  επίλυσης προβλημάτων και περιφρούρησης της δημόσιας  υγείας.

Η εικόνα που ακολουθεί λέει πολλά!

skoypidia resized