ΠΡΟΣ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΗΣ ΑΛΗΘΕΙΑΣ ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΠΡΟΣ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΗΣ ΑΛΗΘΕΙΑΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΕΞΑΓΟΝΤΑΙ ΑΥΘΑΙΡΕΤΑ ΚΑΙ ΤΡΟΜΑΚΤΙΚΑ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΕΥΚΡΙΝΙΣΤΟΥΝ ΤΑ ΑΚΟΛΟΥΘΑ:

  • Ο προσωπικός μου λογαριασμός στο Facebook τον τελευταίο τουλάχιστον ενάμιση μήνα λειτουργεί ως λογαριασμός της "Πρωτοβουλίας Πολιτών Δ.Πάργας" και αναρτώνται σε αυτόν οι ανακοινώσεις της παράταξης.
  • Για το επίμαχο θέμα με την ανάρτηση που αφορούσε την κατάσταση στην δεξαμενή από την οποία υδροδοτείται η Πάργα θεωρώ ότι η εικόνα είναι απογοητευτική και εν δυνάμει δημιουργεί πολλά και κρίσιμα ερωτηματικά. Σε καμιά περίπτωση δεν πιστεύω ότι το νερό που πίνουν οι κάτοικοι και οι επισκέπτες της Πάργας αντιμετωπίζει πρόβλημα στην ποιότητά του πολύ δε περισσότερο ότι είναι καθ’ οιονδήποτε τρόπο επικίνδυνο όπως κάκιστα αναφέρεται ως τίτλος ηλεκτρονικής σελίδας της Αθήνας.
  • Θέλω να πιστεύω ότι η Δημοτική αρχή θα φροντίσει άμεσα να αλλάξει εικόνα στον χώρο της δεξαμενής καθώς επίσης να γίνουν οι απαραίτητες εργασίες για την εξάλειψη τέτοιων επικίνδυνων πρακτικών εναπόθεσης απορριμμάτων από ασυνείδητους σε παρόμοιους ευαίσθητους χώρους.

Για την "Πρωτοβουλία Πολιτών Δήμου Πάργας"

Βασίλης Κατσούκης

Υποψήφιος Δήμαρχος

2