Όταν Η Ενεργοποίηση των Πολιτών κινεί την Δημοτική Αρχή Δ.Πάργας-Βίντεο/Φωτο

ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΠΟΛΙΤΩΝ ΔΗΜΟΥ ΠΑΡΓΑΣ-  Ο ΛΟΓΟΣ ΣΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ

Η αποκατάσταση της αλήθειας -Όταν η ενεργοποίηση των πολιτών κινεί την Δημοτική Αρχή του Δήμου Πάργας και της διαμηνύει ότι ανήκει στα  κύρια καθήκοντά της   η δημόσια υγεία και η προστασία του περιβάλλοντος.

            Η  «Πρωτοβουλία Πολιτών Δήμου Πάργας» ύστερα από τη δημοσιοποίηση της τραγικής κατάστασης που επικρατούσε πριν από λίγες μέρες  στον αυθαίρετο σκουπιδότοπο της Πάργας και που στόχο είχε να αναδείξει ότι ,  εν έτει 2019,  όταν η ευρωπαϊκή πολιτική για την αποκομιδή και τη διαχείριση των σκουπιδιών είναι ιδιαίτερα αυστηρή και με κατεύθυνση σαφώς οικολογική , στηριζόμενη πλέον  στην λογική του  «προλαμβάνειν» και του  «εξοικονομώ» και όχι του  «θεραπεύειν» , οι εικόνες που δημοσιεύτηκαν δεν τιμούν  όχι μόνο την Πάργα αλλά και όλη γενικότερα την περιοχή.

Σήμερα, μετά από λίγες ημέρες και εφόσον οι εικόνες αυτές είδαν το φως της δημοσιότητας και σκόρπισαν πανικό   στη  Δημοτική Αρχή  του Δήμου Πάργας,  ύστερα από αυτοψία μελών της παράταξης , οι εικόνες είναι εντελώς διαφορετικές!

Έτσι όπως θα έπρεπε να είναι και πριν την ενεργοποίηση μιας μερίδας πολιτών, για  να δηλώσουν ότι δεν μπορεί να υπάρχει ανοχή στο τεράστιο αυτό θέμα.

skoupidia resize

Δείτε το βίντεο