Η Πρότασή σου είναι Σημαντική

Η Πρότασή σου είναι Σημαντική !

Η ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ  ΠΟΛΙΤΩΝ ΔΗΜΟΥ ΠΑΡΓΑΣ ζητά την δική σου γνώμη , την δική σου πρόταση για τον τόπο μας . 
    Η θέση μας  « ο λόγος στους πολίτες » γίνεται πράξη . Ο προγραμματισμός για τις προτεραιότητες της Νέας Δημοτικής Αρχής π ρ έ π ε ι να έχει και την δική σου σφραγίδα. 
  Ο πολίτης γνωρίζει  καλύτερα από τον πολιτικό και τον κάθε « ειδικό » τι χρειάζεται η πόλη του , το χωριό του , η γειτονιά του . 
    Στείλε την δική σου άποψη , την δική σου πρόταση για την δράση του δήμου τόσο για τα μεγάλα έργα στην περιοχή όσο και για σημαντικά προβλήματα της καθημερινότητας που καθορίζουν την ποιότητα ζωής . 
  Κατέθεσε την δική σου σκέψη για τον τρόπο που η καθημερινότητα αυτή θα γίνει καλύτερη . 
   Ο σχεδιασμός και η υλοποίηση όλων των μεγάλων παρεμβάσεων είναι ευθύνη της Νέας Δημοτικής Αρχής και η ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΠΟΛΙΤΩΝ  ΔΗΜΟΥ ΠΑΡΓΑΣ έχει ολοκληρωμένη και ρεαλιστική πρόταση .
Στείλε μήνυμα στο facebook ή email στο πεδίο «επικοινωνία» της ιστοσελίδας μας (https://www.protovouliapolitondimoupargas.gr) με τις δικές σου θέσεις για την ασφάλεια , την μετακίνηση των πολιτών , την καθαριότητα, την εξυπηρέτηση από τις υπηρεσίες του Δήμου , τις μικρές αλλά ουσιαστικές αλλαγές που μπορούν να γίνουν άμεσα και διευκολύνουν τη ζωή όλων . 
   Η γνώμη σου μ ε τ ρ ά ε ι , ο λόγος των πολιτών είναι χρήσιμος και καθοριστικός για την ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΠΟΛΙΤΩΝ ΔΗΜΟΥ ΠΑΡΓΑΣ . 


   Ο κάθε πολίτης είναι σημαντικός . 
                    Βασίλης  Κατσούκης
                    Υποψήφιος Δήμαρχος Δ. Πάργας

ΒΑΣΙΛΗΣ 10092019